Foto van: René

VW

Amarok

Foto's
379
Video's
0
Topics
2

Informatie over de VW Amarok

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Amarok.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Amarok, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

E-Lions H2 presenteert waterstof aangedreven Crafter en Amarok

Het mag duidelijk zijn dat we steeds meer in de toekomst leven waarin zero emmissie voertuigen de toon voeren. Tijdens een keurig verzorgde en druk bezochte presentatie van E-Lions H2 op vrijdag 17 november jongstleden werden de eerste twee voertuigen getoond die binnenkort de praktijk in zullen gaan. Bij gastheer Stamhuis B.V. in Utrecht, tevens één van de eerste afnemers, stonden een E-Lions H2 Volkswagen Crafter en een Amarok klaar om alle aandacht op te eisen. Er waren mooie woorden in vertoonde video’s en vooral ook live op het podium. Veel van die woorden vertelden over de nauwe samenwerking van

0 reacties


Nieuwe Amarok maakt zich op voor onthulling in 2022

Of het nu gaat om het brengen van medicijnen en voedsel naar afgelegen locaties, het beschermen van wilde dieren op de Afrikaanse savanne of het trekken van een zware aanhanger naar de bouwplaats; pick-ups komen overal waar ‘gewone’ bedrijfswagens het vaak laten afweten. De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten. Volgend jaar onthult Volkswagen Bedrijfswagens de compleet nieuwe, derde generatie van de premium pick-up.

De volgende Amarok wordt ontwikkeld door teams in Europa en Australië, en gaat gebouwd worden in Zuid-Afrika. Hij heeft een compleet nieuw design, een opvallend en stoer, zelfverzekerd front, een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen en gaat ook imponeren op het gebied van connectiviteit. Tevens wordt de nieuwe Amarok voorzien van innovatieve systemen die niet eerder in dit segment leverbaar waren. Hiermee wordt de robuuste pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens nog capabeler, krachtiger en comfortabeler, zowel op ruw terrein als op geasfalteerde wegen.

Sinds de lancering van de eerste generatie van de Amarok - in 2010 - heeft Volkswagen Bedrijfswagens wereldwijd al meer dan 800.000 exemplaren van de pick-up verkocht. De geheel nieuwe generatie die volgend jaar wordt onthuld, wordt naar verwachting vanaf medio 2023 leverbaar in Nederland. Meer details over de nieuwe pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens worden in aanloop naar de onthulling vrijgegeven.

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • VW Amarok

  Foto van een VW Amarok. Expolosieven Opruimingsdienst

  Reageer

 • VW Amarok

  Foto van een VW Amarok, opgebouwd als mixer.

  Reageer

 • VW Amarok

  Foto van een VW Amarok, opgebouwd als brandweer.

  Reageer

 • VW Amarok

  Op deze foto staat Ambulancezorg Fryslân met een VW Amarok, opgebouwd voor personenvervoer. Ambulance voor Terschelling.

  Reageer

 • VW Amarok (vrachtwagen)

  Foto van een VW Amarok, opgebouwd met gesloten opbouw.

  3 reacties

 • VW Amarok

  Kijk, daar heb je Ministerie van Defensie (Utrecht) × met een VW Amarok, opgebouwd met gesloten opbouw.

  Reageer

« Alle VW machines