Foto van: Alex Miedema

RAF

aanhangwagen

Foto's
35
Video's
0
Topics
2

Informatie over de RAF aanhangwagen

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de aanhangwagen.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de aanhangwagen, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Nieuw: online container aanhangwagen configureren met productconfigurator

Rondaan BV, producent van R.A.F. aanhangwagens maakt het vanaf nu mogelijk voor afnemers om online container aanhangwagens te configureren. Door in een configurator de gewenste opties te selecteren is het mogelijk om in enkele stappen een eigen, volledig maatwerk product samen te stellen.

“Deze productconfigurator sluit naadloos aan op onze visie om onze producten volledig naar klantwens te ontwikkelen”, stelt Pieter Dirk Rondaan, mede eigenaar bij Rondaan Carrosserie en Wagenbouw. “Door onze klanten deze tool in handen te geven, kunnen zij zelf – wanneer het hen uitkomt – verschillende opties afwegen en toevoegen. Op deze manier kunnen zij snel, eenvoudig én online hun ideale product samenstellen. De productie, levering en service verloopt vervolgens op de typische Rondaan manier: met focus op kwaliteit en een strakke doorlooptijd.”

Continue uitbreiding tool
De productconfigurator is momenteel al beschikbaar voor alle afnemers en in te zetten voor het configureren van de R.A.F. container aanhangwagens. “De tool is echter continu in ontwikkeling. Zo voegen we ook onze andere producten toe. Denk hierbij aan de R.A.F. portaal aanhangwagen en de R.A.F. bulk opbouw.” Met de configurator zijn gebruikers verzekerd van een R.A.F. product welke volledig op maat wordt gerealiseerd. Ook zijn alle opties inzichtelijk en wordt er binnen 24 uur een offerte van het samengestelde product per e-mail toegestuurd.

R.A.F. container aanhangwagen
R.A.F. container aanhangwagens zijn door hun uitgekiende constructie en materiaalgebruik extreem licht en sterk. De aanhangwagens bieden een hoog laadvermogen en daarmee een uitstekend rendement en staan bekend om hun lange levensduur, prima restwaarde, lage onderhoudskosten en lage kilometerkostprijs.

Rondaan Carrosserie en Wagenbouw
Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve- en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

0 reacties


Internationaal succes voor Rondaan met RAF bulkkipper

Het jaar is nog maar net begonnen en er worden nu al de prachtigste voertuigen door carrosseriebouwer Rondaan uit Berlikum afgeleverd. Zo schreef ik eerder al over de nieuwe trucks voor Sandstra en Hoogland. Dat Rondaan niet alleen lokaal levert bewijst deze prachtige veevoeraanhangwagen die afgelopen woensdag naar Duitsland is vertrokken. Nadat er in 2019 al een DAF en MAN motorwagen met Rondaan bulkkipper aan Agragrhandel Weser Ems af waren geleverd, nam dit bedrijf deze week een RAF (Rondaan Aanhangwagen Fabriek) bulkkipper in gebruik. De aanhangwagen is voorzien van onder meer een verplaatsbare tussenwand, achterklep, vijzel en Rondaan bulksluis. Waarom

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • RAF aanhangwagen

  Omrin (Leeuwarden ) ×, Gemeente Leeuwarden (Leeuwarden) × op de foto met een RAF aanhangwagen, opgebouwd overig / onbekend.

  Reageer

 • RAF aanhangwagen

  Hier zie je Vdmm Van Der Meulen Metaal BV (Leeuwarden) × met een RAF aanhangwagen, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • RAF aanhangwagen

  Kijk, daar heb je A. Jonkman & Zonen B.V. (Haskerhorne) × met een RAF aanhangwagen, opgebouwd als zeilenwagen.

  Reageer

 • RAF aanhangwagen

  Kijk, daar heb je NNRD (Drachten) × met een RAF aanhangwagen, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • RAF aanhangwagen

  Foto van een RAF aanhangwagen, door Rondaan opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • RAF aanhangwagen

  Foto van een RAF aanhangwagen, opgebouwd voor dierenvervoer.

  1 reactie

« Alle RAF machines