Foto van: René

Iveco

Eurocargo

Foto's
1.046
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Iveco Eurocargo

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Eurocargo.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Eurocargo, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Klein, maar sterk en hoog: Iveco Eurocargo 4×4 is visitekaartje voor BDS

Dé maritieme dienstverlener van Noord-Nederland heeft vorig jaar een unieke IVECO Eurocargo in ontvangst genomen. De multifunctionele 4×4 is uitgerust met de zwaarst mogelijke motor in de medium-range van IVECO, namelijk: 280 pk. Door het lage eigengewicht beschikt BDS Harlingen over een échte terreinwagen met veel terreinvaardigheid en een GVW van maximaal 15 ton. Hierdoor is het in staat om onverstoord alle bergingswerkzaamheden op het strand of in de duinen uit te voeren. Van Den Helder en Delfzijl tot de Waddeneilanden, BDS Harlingen rukt bij calamiteiten op onverharde wegen/ondergrond nu voor het eerst uit met een IVECO Eurocargo. Het bedrijf

0 reacties


Wereldprimeur voor Omrin met twee 12-tons IVECO Eurocargo’s

Omrin heeft een ware wereldprimeur te pakken door de aanschaf van twee stuks IVECO Eurocargo met een GVW van 12 ton. Het is de eerste keer dat een veegmachineopbouw wordt gemonteerd op zo’n smalle (bio) CNG-truck met een korte wielbasis van 3,30 meter. Met IVECO Nederland, Cornelis Bedrijfsauto’s en DHM Wolvega heeft Omrin een paar duurzame samenwerkingspartners, met wie het unieke wagens op de weg kan zetten. Zo heeft het onlangs twee 12-tons IVECO Eurocargo’s op CNG met succes in gebruik genomen. De nieuwe veegwagens zijn zo’n dertig centimeter korter en 14 centimeter smaller in vergelijking met het 16-tons road

0 reacties


Iveco Eurocargo voor Jacob en Ellen de Jong

Afgelopen vrijdag heeft Cornelis, de Leeuwarder Iveco dealer, een mooie Eurocargo afgeleverd aan groothandel De Jong uit Drachten. Een weekje eerder had ik deze truck op de foto. Jan Terpstra van Cornelis: “Met trouwe klanten komen we samen de crisis door, vrijdag na enig uitstel, eindelijk deze prachtige nieuwe 12 tons EuroCargo geleverd aan Jacob en Ellen de Jong. Weer een mooie aanvulling op het IVECO wagenpark van Groothandel de Jong in Drachten.”

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Iveco Eurocargo

  Kijk, daar heb je Loonbedrijf Mulderij (Noordscheschut) × met een Iveco Eurocargo, opgebouwd als open laadbak.

  1 reactie

 • Iveco Eurocargo

  Foto van een Iveco Eurocargo, opgebouwd voor autotransport.

  2 reacties

 • Iveco Eurocargo

  Foto van een Iveco Eurocargo, opgebouwd als open laadbak.

  2 reacties

 • Iveco Eurocargo

  Foto van een Iveco Eurocargo, opgebouwd voor autotransport.

  3 reacties

 • Iveco Eurocargo

  Hier zie je GF-Group Friedrich Transport (Gasselternijveen) × met een Iveco Eurocargo, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Iveco Eurocargo

  Foto van een Iveco Eurocargo 150 E 28 4x4, door Cycoach opgebouwd als brandweervoertuig voor de Defence Fire & Rescue Service op de Sovereign Base Area Dhekelia, de Britse militaire basis Dhekelia op Cyprus. De andere basis is Akrotiri. De korpsen op Dhekelia en Akrotiri vallen onder het Britse ministerie van Defensie. Beide bases zijn verboden militair terrein, op de paar wegen die er door heen leiden geldt een strikt stopverbod en wordt intensief gepatrouilleerd.

  Reageer

« Alle Iveco machines