AB, Butter en A-Ware samen verder als AB Agri Transport

AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics gaan samen verder onder de naam AB Agri Transport. Sinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. De nieuwe groep krijgt zichtbaar vorm middels een nieuwe naam en logo.

0 reacties


AB Texel heeft Butter Group overgenomen

Logistiek dienstverlener AB Texel heeft per 8 juni 100% van de aandelen van transportonderneming Butter Group overgenomen. Deze overname sluit aan op de ambitie van AB Texel om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistiek dienstverlener in de agriketen. Door de overname ontstaat er een moderne logistieke dienstverlener met een wagenpark van 700 voertuigen.

0 reacties


AB Texel wil Butter overnemen

De expansiedrift van A-Ware dochter AB Texel lijkt maar nietten einde te komen. Nadat eerder deze week bulktranpsorter HTN uit Buitenpost over is genomen, is het nu de beurt aan Butter. Hiermee breidt AB Texel zijn toch al grote marktaandeel in de agrarische transportsector nog meer uit. Zodra er meer nieuws bekend islees je dat in de lees meer link

0 reacties

Butter B.V.

Dronten

Foto's
48
Video's
0
Topics
3

Over Butter B.V.

Een bedrijf uit Dronten (Nederland).

Dit bedrijf is 48 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven