DubbelDAF: XF en CF voor Van der WerffOriginele beschrijving

Niet één, maar twee keer een nieuwe DAF voor Van der Werff Logistics uit Heerenveen! Onlangs werden deze nieuwe DAF XF 480 FTG én DAF CF 450 FT afgeleverd, uitgevoerd voor gebruik als LZV. Beide trucks beschikken standaard over voorzieningen die niet alleen de chauffeur en andere weggebruikers de hoogst mogelijke mate van veiligheid bieden, maar ook bijdragen aan een laag brandstofverbruik en een hoog comfortniveau. ESA wenst de gelukkig chauffeurs veel veilige kilometers, waar ik me uiteraard bij aansluit.

0 reacties


Nieuwe DAF CF voor van der Werff in BMN kleurenOriginele beschrijving

Eind vorige week is de eerste nieuwe truck van 2019 aan Van der Werff uit Heerenveen afgeleverd, een DAF CF Euro 6 met 420 pk sterke motor. Deze staat in de kleuren van opdrachtgever BMN. Voor het werk op de vaak onoverzichtelijke en krappe bouwplaatsen is hij uitgerust met de nodige veiligheidssystemen, zoals bijvoorbeeld een frontzichtcamera. Het wagenparknummer bij Van der Werff van deze truck is 336.

0 reacties


[video] Van der Werff's 307 bij HomburgOriginele beschrijving

Op 9 maart jongstleden heeft Jurjen Ypma een DAF XF Euro 6 aan Van der Werff afgeleverd. Dat stonduiteraard vrijwel direct hier op de blog, maar eigen foto’s zijn toch atijd leuker dan opgestuurde foto’s. Met de chauffeur van de truck, Andre Halman, had ik afgesproken dat hij een seintje zou gevenals hij bij Homburg in Stiens moest laden. Lekker dicht bij voor mij, en altijd leuke ladingen. Vanochtend was het eindelijk zo ver. Andre, bedankt! De XF is in het echt nog mooier dan op de foto’s.

0 reacties


Nieuwe XF voor het zware werk bij Van der WerffOriginele beschrijving

Gisteren heeft Jurjen Ypma van ESA een DAF XF Euro 6 6×2 afgeleverd aan Van der Werff in Heerenveen. De 307 is uitgevoerd met een 480 pk sterke PACCAR-MX-13 motor, gekoppeld aan een TraXon automatische versnellingsbak met 12 versnellingen. De XF is volgens Jurjen de maatstaf voor transport over de lange en korte afstanden, ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Hij wordt ingezet als LZV en voor de dieplader werkzaamheden. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


294: Nieuwe Volvo FH voor Van der Werff

Het houdt niet op, niet vanzelf! Dan heb ik het uiteraard over de nieuwe truck bij Van der Werff. Ik heb de afgelopen weken al geschreven over nieuwe Scania’s, DAF’s en Mercedessen bij Van der Werff, maar op dit moment stroomt er ook een groep nieuwe Volvo’s in. Twee FM’s rijden al, twee FH lowdecks zijn op komst en afgelopen vrijdag is wagenparknummer 294 afgeleverd: een Volvo FH met midliftas. Deze had ik stukje bij beetje al zien ‘groeien’ bij Volvo-dealer M.S. de Vries, maar die foto’s konden natuurlijk nog niet op de blog. Nu wel!Before 1Before 2Wie al deze

0 reacties


5 Actrossen voor Van der Werff

Het gaat maar door bij Van der Werff, naast een aantal DAF’s, Volvo’s en Scania’s is afgelopen vrijdag de eerste van vijf stuks Mercedes-Benz Actros aan de snel groeiende logistiek dienstverlener uit Heerenveen afgeleverd door Wensink. Later deze week volgen nummer 2 en 3. De trucks krijgen vlootnummers 285 tot en met 289, 287 is nu afgeleverd. Alle trucks zijn uitgerust met zaken als ABA 4 met adaptive cruise control, ppc, sideguard assist en fleetboard telematica. Kuperus heeft het spuitwerk verzorgd. Het gaat om drie stuks 2042 LS met de 230 cm brede cabine en twee stuks 1842LLS met de

0 reacties


DAF CF's voor Van der Werff

Op dit moment stromen er vrijwel tegelijkertijd diverse trucks van meerdere merken in bij Van der Werff in Heerenveen. Onlangs was er al een blogpost over nieuwe Scania’s en de blogpost over de nieuwe Mercedessen komt morgen online. Vandaag aandacht voor de DAF CF’s die recent zijn afgeleverd door ESA en TSF.Wageparknummers 297 en 298 zijn afgelopen vrijdag geleverd, het zijn beide DAF CF Space Cab lowdeck trekkers. Ze zijn uitgerust met de 440 pk sterke MX11 motor, gekoppeld aan een AS tronic 12-versnelingsbak. Ze hebben een luchtgeveerde vooras, MX motorrem, twee tanks met een totale capaciteit voor 925 liter

0 reacties


Nieuwe Scania R410 voor Van der Werff


Het gaat erg snel met nieuwe auto’s bij Van der Werff, er zijn al enkele DAFs afgeleverd de komende weken en bij de Volvo dealer worden er ook al enkele truck opgebouwd op het moment. Morgen gaat wagenparknummer 278 voor het eerst op pad, een nieuwe Scania R410. De nieuwe kleuren van Van der Werff in combinatie met het nieuwe Scania design zorgen er voro dat veel mensen nog wat aan deze auto moeten wennen. Persoonlijk vind ik dat hij wel wat weg heeft van een jong zwijntje. Gelukkig ben ik gek op zwijntjes!

0 reacties


Van der Werff is 100 jaar jong

Op 7 november 1916 ging Jouke van der Werff voor het eerst op pad om melk op te halen bij ?zijn? acht boeren. Dat markeerde de begin van een succesvol logistiek bedrijf, dat vooral het laatste decennium als kool is gegroeid. Dat schreeuwt natuurlijk om een duik in het archief (zie lees meer link). Mijn hartelijke felicitaties aan Van der Werff en al haar (oud-)medewerkers en charters!

0 reacties


Deel Thom Mulder overgenomen door Van der Werff

Volgens een brief aan de medewerkers van Van der Werff Logistics uit Heerenveen, neemt dit bedrijf per 21 maart het Rotocoat werk van Thom Mulder uit Donkerbroek over. Het gaat om 20 trucks, 20 personeelsleden en 40 (open) trailers. De overname is in goed overleg met dhr. Mulder gegaan.

0 reacties


DAF XF voor Van der Werff


0 reacties


Riwo wordt in delen verkocht

Het kort voor de jaarwisseling failliet verklaarde Riwo Transport uit Waalwijk, maakt zoals verwacht een doorstart. De diverse bedrijfsonderdelen zijn door de curatoren verkocht aan diverse transportbedrijven. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Zo neemt Van der Werff uit Heerenveen de logistiek van bouwmaterialen en heftrucks over van Riwo.

0 reacties


Mercedes-Benz Actros voor Van der Werff

Vandaag is door Wensink Heerenveen een Mercedes-Benz Actros 1942 Lowliner met Predictive Powertrain Control en vele andere opties afgeleverd aan Van der Werff uit diezelfde plaats. De truck heeft wagenparknummer 226, volgende week wordt wagenparknummer 225 afgeleverd, ook een Actros. Vriendelijke dank aan Edgar Langendijk voor de foto?s.

0 reacties


Fraaie DAF CF 440 voor van der Werff Logistics

Onlangs is door Cosmo Trucks in Heerenveen aan van der Werff Logistics een fraaie DAF FAR CF.440 SC afgeleverd. Het is voor de transportondernemer uit Heerenveen de eerste DAF met een euro 6 motor. De DAF CF.440 is voorzien van een luchtgeveerde vooras en een

0 reacties

Van der Werff Logistics Heerenveen B.V.

Heerenveen

Foto's
725
Video's
0
Topics
15

Over Van der Werff Logistics Heerenveen B.V.

Een bedrijf uit Heerenveen (Nederland).

Dit bedrijf is 725 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Van der Werff Logistics Heerenveen B.V. is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Van der Werff Logistics Heerenveen B.V.
Van der Werff Logistics Heerenveen B.V. op Twitter

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven