IGEPA Nederland

Tiel

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over IGEPA Nederland

IGEPA Nederland heeft zich sinds de oprichting in 2009 ontwikkeld tot een van de belangrijkste groothandelsbedrijven voor grafische producten. Van oorsprong was IGEPA een groothandel in papier en karton. Door een strategie van gerichte overnames is IGEPA Nederland geƫvolueerd tot een totaalleverancier van Paper & Print, Office, Visual Communication en Packaging. In Tiel staan dagelijks ruim 150 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen perfect geregeld is. Zij dragen bij aan een gezonde bedrijfsvoering en aan de ontwikkeling van IGEPA Nederland. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en nabijheid van de markt zijn voor ons de basis voor succesvolle en langdurige samenwerkingen.

IGEPA Nederland maakt deel uit van de Duitse IGEPA Group; een bundeling van groothandels in ruim 20 verschillende landen. De samenwerking tussen de leden van de IGEPA Group, inclusief alle strategische partners, zorgt voor een sterke uitgangspositie op elk gebied, zowel wat betreft inkoopbeleid, expertise en logistiek.

Met onze producten en diensten leveren wij graag een belangrijke bijdrage aan het duurzame zakelijke succes van onze klanten.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van IGEPA Nederland

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven