ah vrij

Wateringen

Foto's
4
Video's
0
Topics
1

Over ah vrij

Alles voor een betere leefomgeving. Groen, grond en infra. Dat zijn de drie terreinen waarop AH Vrij zich in vijfenzestig jaar heeft ontwikkeld tot een betrouwbare partner.

Groen. Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van sportvelden en parken, wij planten en snoeien bomen en wij verwerken groenafval.

Grond. Wij beschikken over een eigen gronddepot. Wij maken verschillende grondmengsels, geven deze uit én nemen verschillende grondsoorten in.

Infra. Wij bouwen en onderhouden spoortrajecten, brengen verhardingen en beschoeiing aan en houden de wegen begaanbaar en veilig.

Dit bedrijf is 4 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van ah vrij

Dit profiel beheren?

03 Apr 2024

Veldhuizen Truck met Hyva opbouw voor AH Vrij

Ron Ansink van Hyva wist te melden dat ze klaar zijn met de 100% elektrische truck voor AH Vrij Groen, Grond en Infra uit Wateringen. De vakmensen van Hyva hebben de truck geleverd in goede samenwerking met Marcel Luijendijk (van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven) en de ombouw van 3-asser naar 8*2 Wide Spread is verzorgd door het team van Veldhuizen Trucks uit Groenekan. Hyva is meer dan trots dat zij deze opbouw hebben mogen leveren vanuit Hyva Bergschenhoek, een 22 tonmeter HMF Group A/S Z-kraan, Hyva Heavy Duty haaksysteem en een Hyva Hydrobord Container. Een tweede nagenoeg idem truck staat reeds

0 reacties

03 Feb 2024

« Alle bedrijven