Banden Plan Europa B.V. (UBO)

Montfoort

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Banden Plan Europa B.V. (UBO)

UBO-banden zijn massieve en warm-vernieuwde banden die sinds 1960 in Nederland worden gemaakt. We combineren huidige en bewezen profielen met hoogwaardige rubbersamenstellingen, waardoor dit de slimme circulaire bandenkeuze is.

Een direct voordeel van loopvlakvernieuwing is de afname van het verbruik van grondstoffen en de uitstoot tijdens het productieproces. Dit laatste is identiek aan de uiteindelijke productiefase van een nieuwe band, aangezien het loopvlak wordt gevormd in een mal waar een combinatie van hoge druk, hitte en tijd het uiteindelijke vulkanisatieproces voltooid. Sinds 1960 hebben de UBO-loopvlakvernieuwingsactiviteiten ongeveer 900.000 banden uit de afvalstroom gehouden.

Bovendien verbruikt het UBO-loopvlakvernieuwingsproces 70% minder olie bij de productie van een enkele band in vergelijking met een nieuwe. Dit heeft geresulteerd in een besparing van meer dan 45.000.000 liter olie. En dit aantal weerspiegelt zelfs de financiƫle voordelen van het uitrusten van wagenparken met UBO-vernieuwingen.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Banden Plan Europa B.V. (UBO)

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven