Boasso Global CONTINENTAL EUROPE SERVICES

Moerdijk

Foto's
2
Video's
0
Topics
0

Over Boasso Global CONTINENTAL EUROPE SERVICES

Quala & Boasso Global zijn de leiders in het leveren van eersteklas tankreinigings- en onderhouds- en ISO-tankcontainerdepot-, onderhouds-, reinigings- en transportdiensten aan een steeds groter wordende tankcontainerindustrie wereldwijd.

Boasso Global, met het hoofdkantoor in Tampa, Florida, opereert via een groeiend netwerk van 34 locaties in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Onze depots zijn strategisch gelegen in de buurt van belangrijke transport knooppunten om onze klanten een snelle en consistente doorlooptijd te bieden voor al hun behoeften op het gebied van ISO-tankcontainerservice.

Door samen te werken met een breed klantenbestand, waaronder zowel verladers als 's werelds toonaangevende exploitanten van bulkvloeistoffen, blijven we toegewijd en toegewijd aan het leveren van ultieme service en klantervaring van wereldklasse door toegewijd personeel te combineren met een uitgebreide praktische kennis naast een interactief klantenportaal.

Quala & Boasso Global levert een servicepakket van wereldklasse dat waarde toevoegt aan elke chemische toeleveringsketen wereldwijd.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Boasso Global CONTINENTAL EUROPE SERVICES

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven