Foto van: Alex Miedema

BTT Multimodal Container Solutions

Tilburg

Foto's
6
Video's
0
Topics
0

Over BTT Multimodal Container Solutions

Welkom bij BTT, het toonaangevende familiebedrijf op het gebied van duurzame containerlogistiek. Bij ons kunt u terecht voor full service oplossingen voor ALLES wat te maken heeft met handling en transport van containers, zowel nationaal als internationaal. Wij zorgen voor een volledige ontzorging van onze klanten, en dat doen we met passie en expertise.
Eigen barge- en railterminals

Met onze eigen barge- en railterminals in Tilburg, Eindhoven en Bergen op Zoom, bieden wij wekelijks tientallen verbindingen van en naar de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor besparen we jaarlijks meer dan 20 miljoen trucking kilometers in Nederland. Onze multimodale transport-oplossingen dragen bij aan het verminderen van CO₂-uitstoot en dragen bij aan duurzame logistiek.

Wanneer het toch efficiënter blijkt om een zeecontainer over de weg te vervoeren, beschikken we over een grote vloot (LZV) EUR6-trucks.

Onze internationale treinverbindingen bieden een veilige, duurzame en efficiënte oplossing voor containertransport over lange afstanden naar vele bestemmingen in Oost-Europa en China. Bij BTT blijven we innoveren en zorgen we dat we altijd voorop lopen in de duurzame logistieke ontwikkelingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze full service oplossingen!

Dit bedrijf is 6 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van BTT Multimodal Container Solutions

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven