Poppelaars Transport

Zundert

Foto's
8
Video's
0
Topics
0

Over Poppelaars Transport

Ron Poppelaars Transport BV is een onderneming uit het Brabantse Zundert welke opgericht is door Ron Poppelaars in 2011. Genoemd RPT is gespecialiseerd in het transport van AGF producten in Koelcontainers en Koel/Vries trailers. Ook transporteren wij zeecontainers met producten voor Food/Feed en ADR IMO containers.

Met een 25 tal eenheden in de dagelijkse planning voorzien we het transport voor onze klanten. Hierdoor zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden transporten.

Sinds 2015 beschikken we over een loods van 900M2 en terrein waarmee wij onze klanten kunnen voorzien van tijdelijke opslag en cross-docking.

We hebben een modern wagenpark dat voldoet aan alle emissie eisen en voorzien is van de track-and-trace systeem. Dit wagenpark word voorzien van het nodige onderhoud in onze eigen werkplaats. De kwaliteit en uitstraling van ons materiaal staat bij ons hoog in het vaandel.

Ook richten wij ons op de in/verkoop van nieuwe en gebruikte zeecontainers. We kunnen containers in alle formaten leveren op locatie.

Dit bedrijf is 8 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Poppelaars Transport

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven