Transportfoto's Van Doorn BV

1x kwamen de vrachtwagens van Van Doorn BV uit Ochten voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Ochten? Laat het ons weten!

Van Doorn BV

Ochten

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Van Doorn BV

Van Doorn BV is op 1 april 1988 gestart als Montagebedrijf D. van Doorn BV. Het is opgericht door Dick en Janny van Doorn aan de Waalbandijk te Echteld.In het begin bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit onderhoud bij steenfabrieken en montage van dockboards en shelters.

Het bedrijf groeide snel en daarom is het in 1990 verhuisd naar de Industrieweg 21 te Ochten en is de naam veranderd in Metaalbedrijf D. van Doorn BV. Al snel werd er uitgebreid en in 2000 is er een nieuw pand bijgebouwd aan de Hermesweg. Tevens werden in 2002 Machinebouw van Doorn BV en Constructie van Doorn BV opgericht. In 2005 zijn we gestart met Agri van Doorn BV. De overname van Van Doorn BV door Gerard en Edwin van Doorn vond plaats in 2010.

Door hen is in 2013 Technisch Adviesburo VDC opgericht. Hierdoor kunnen we nog meer werkzaamheden zelf uitvoeren. Sinds 1988 is er veel veranderd, het is daarom noodzakelijk te werken volgens bepaalde regels en afspraken, zonder de flexibiliteit te verliezen die bij Van Doorn erg belangrijk is.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Van Doorn BV

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven