Transportfoto's P.G.A Transport

7x kwamen de vrachtwagens van P.G.A Transport uit 't Harde voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit 't Harde? Laat het ons weten!

P.G.A Transport

't Harde

Foto's
7
Video's
0
Topics
0

Over P.G.A Transport

Over ons
Wij zijn Pim van der Beek, Gerrit Leusink en André Huenestein. Vakidioten die leven voor de transport en alle drie al meer dan 30 jaar in het vak zitten. Uit passie en ambitie zijn wij in maart 2009 ons eigen transportbedrijf begonnen, P.G.A. Transport. Inmiddels zijn wij alweer bijna 10 jaar gevestigd in ‘t Harde en mogen wij volgend jaar ons 10-jarige jubileum vieren.

Vorig jaar hebben wij het plan opgevat om met ons bedrijf uit te breiden. Inmiddels rijden wij met zes ervaren chauffeurs in verschillende takken van sport. Tevens hebben wij vorig jaar ons GMP+ certificaat behaald en zijn wij GMP+ gecertificeerd.

Twee van onze auto’s rijden voor de firma Verheul uit Twello en vervoeren voornamelijk bouwmaterialen zoals stenen, betonelementen en buizen door heel Nederland en België. De overige vier auto’s, rijden voor Jan Bakker in de mest en losgestorte producten.

Dit bedrijf is 7 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van P.G.A Transport
P.G.A Transport op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven