Transportfoto's Heuvelman GSO

2x kwamen de vrachtwagens van Heuvelman GSO uit Farmsum voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Farmsum? Laat het ons weten!

Heuvelman GSO

Farmsum

Foto's
2
Video's
0
Topics
0

Over Heuvelman GSO

HEUVELMAN GSO, DE GROENE DOENERS
Het hart van Heuvelman GSO is groen. En we zijn aanpakkers. De dag is pas klaar als de klus is geklaard. Groene Doeners, dat zijn we. We hebben de zaak goed op orde. Met twee vestigingen in Farmsum en in Zuidbroek met inname-depots en (mobiele) breekinstallaties, een eigen kade met opslagfaciliteiten, een -groen- wagenpark en een laboratorium, hebben we alles in huis om u van dienst te zijn. Dit kunnen we voor u betekenen:

Reinigen, ruimen en hergebruik

Wij houden van hergebruik. We nemen verontreinigd slib of grond in en en upcyclen dat naar secundaire grondstoffen. Dat kan afkomstig zijn van een door ons uitgevoerde sanering, maar het kan ook worden aangeleverd door opdrachtgevers. Van puin maken we in situ of op onze vestiging halffabricaten voor de GWW- of asfalt en betonindustrie. In ons eigen laboratorium houden we de kwaliteit continu in de gaten.

Opslag, overslag en transport

U kunt uw vracht laden of lossen aan onze kade aan het Oosterhornkanaal. Daarmee houden we de transportbewegingen minimaal. Opslag en overslag wordt volledig verzorgd door Heuvelman GSO. In ons uitgebreide wagenpark staat altijd een transportoplossing voor uw logistieke vraagstuk gereed.

Grond-, Weg- en Waterbouw en landschapsinrichting

Heuvelman GSO verzorgt het complete pakket voor de ondergrondse infrastructuur: Dat geldt ook voor alle voorkomende handelingen voor het bouwrijp maken, ophogen en het aanbrengen van bestrating en (bouw)verharding. Onze hoveniers maken graag een passend groenontwerp dat tot bloei komt in een aansprekende 3D-visualisatie.

Service voor particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom bij GSO Heuvelman. Voor teelaarde, grond of gebroken puin, een tuinontwerp, een pergola of om puin, grond, zand of sloop-afval aan te bieden.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Heuvelman GSO
Heuvelman GSO op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven