Transportfoto's Blex Logistics B.V.

1x kwamen de vrachtwagens van Blex Logistics B.V. uit Nieuwegein voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Nieuwegein? Laat het ons weten!

Blex Logistics B.V.

Nieuwegein

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Blex Logistics B.V.

Logistiek is onze passie
Opgericht door 2 ervaren transporteurs stroomt logistiek door onze aderen. Met onze diensten willen wij de logistieke mogelijkheden in de Benelux verbeteren. En daarbij kijken wij verder dan kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen voor u. Blex Logistics houdt ook het milieu in de gaten, want we moeten deze wereld in goede staat doorgeven aan de volgende generatie.

Samenwerking

In de visie van Blex Logistics is partnership onontbeerlijk voor succes. Zo kunnen we gebruik maken van elkaar kennis, kunde, materialen en netwerken, wat ook zijn vruchten afwerpt voor het milieu en de maatschappij.

Efficiency

E-commerce staat hoog in ons vaandel. Daardoor kunnen wij bijzondere leveringen naar aanleiding van bestellingen in uw webshop snel voor u verzorgen. Wij hebben meerdere oplossingen en denken graag met u mee over de meest efficiënte afhandeling. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de logistieke markt nodig heeft. Uw tevredenheid en dat van uw klanten staat bij ons op nummer één.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Blex Logistics B.V.
Blex Logistics B.V. op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven