Transportfoto's Betonmortelcentrale Gorkum B.V.

9x kwamen de vrachtwagens van Betonmortelcentrale Gorkum B.V. uit Gorinchem voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Gorinchem? Laat het ons weten!

Betonmortelcentrale Gorkum B.V.

Gorinchem

Foto's
9
Video's
0
Topics
0

Over Betonmortelcentrale Gorkum B.V.

Betonmortelcentrale Gorkum is sinds 1960 actief in verkoop, productie en transport van kant en klare betonmortel voor bedrijven en particulieren. Onze klanten binnen de betonmarkt zijn aannemers, vloerenbedrijven en wegenbouwers maar ook ‘doe-het-zelvers’.
Met moderne computergestuurde apparatuur en kwalitatief perfecte grondstoffen produceert Betoncentrale Gorkum alle gewenste betonsoorten. Diverse soorten beton, voor kleine werken, maar ook voor grote projecten.

Op ons terrein staan twee betoncentrales die een capaciteit van 200 kuub per uur bieden en zijn in technisch perfecte staat. Tegelijkertijd betekent dit een back-up, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats waardoor wij ons wagen- en machinepark up-to-date ter beschikking hebben. Hierdoor kunnen we snel en flexibel onze klanten bedienen.

Duurzaam en bedrijfszeker. Een prettig idee in een wereld waar beton storten nauw luistert en uw project niet kan wachten!

Dit bedrijf is 9 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Betonmortelcentrale Gorkum B.V.

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven