Transportfoto's Garage80

1x kwamen de vrachtwagens van Garage80 uit Leeuwarden voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Leeuwarden? Laat het ons weten!

Garage80

Leeuwarden

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Garage80

Van jongs af aan zijn we al liefhebber van auto’s uit de jaren 80. Dan vooral van de merken Citroën en Peugeot. Later hebben we van deze liefhebberij ons werk gemaakt, als automonteur en autoverkoper. De liefhebberij en passie bleef altijd bestaan. Dit heeft in 2013 geresulteerd in de start van Garage 80.

We zijn gespecialiseerd in Citroen BX en Citroen Visa. Sinds de start hebben we een ruime voorraad met onderdelen verzameld van de BX en de Visa. Regelmatig kunnen we leuke auto's aanbieden, voeren we reparaties uit voor onze klanten, staan we klaar voor advies of organiseren we een leuke meeting voor de liefhebbers.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Kom gerust eens kijken bij ons, voor een gezellig praatje en een bakje koffie of dat ene onderdeel waar u al zo lang naar zocht. Vaak zijn we er op dinsdag- en donderdagavond, maar voor alle zekerheid kan u het laten weten als u komt.

Graag tot ziens

Emiel en Peter

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Garage80

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven