Vier Volvo FH-trekkers voor Linde Gas Benelux

Linde Gas Benelux, gevestigd in Schiedam, heeft onlangs een tweede serie van vier Volvo FH-trekkers in gebruik genomen. Inmiddels staan er nog eens zeven trekkers in bestelling. Het concern dat gassen levert voor onder meer de industrie en de foodsector zet de nieuwe trucks in voor het transport binnen de Benelux. De trekkers werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Rotterdam.

1 reactie


Piek-certificaat voor Linde elektrische pallettrucks

De Linde elektrische pallettrucks T16 en T18 kunnen nu ook worden voorzien van het Piek- certificaat. Het Piek-certificaat is ontworpen om de geluidshinder in stedelijke gebieden en andere locaties te verminderen wanneer de pallettruck volledig operationeel is. Om dit Piek-certificaat te behalen zijn kleine aanpassingen

0 reacties


Jongeneel Transport kiest voor Volvo FM LXL 8x2

Jongeneel Transport, gespecialiseerd in het transport van vloeibare (propaan en LNG) en cryogene gassen (koolzuur en stikstof), heeft twee Volvo FM LXL 420 8x2 Euro 6 tridem ADR met tankopbouw in gebruik genomen. Jongeneel Transport heeft voor de nieuwe trucks bovendien een Volvo Gold Contract afgesloten. De aflevering is gedaan door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

0 reacties

Linde Gas

Schiedam

Foto's
13
Video's
0
Topics
3

Over Linde Gas

Een bedrijf uit Schiedam (Nederland).

Dit bedrijf is 13 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Linde Gas
Linde Gas op Facebook
Linde Gas op Twitter

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven