Foto van: Alex Miedema

Promotion Truck-racing Holland (PTH)

Leeuwarden

Foto's
9
Video's
1
Topics
9

Over Promotion Truck-racing Holland (PTH)

Een bedrijf uit Leeuwarden (Nederland).

Dit bedrijf is 9 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan Ze zijn ook gespot in een video.

Elders op het internet

De officiële website van Promotion Truck-racing Holland (PTH)
Promotion Truck-racing Holland (PTH) op Facebook
Promotion Truck-racing Holland (PTH) op Twitter

Dit profiel beheren?

07 Apr 2015

Paasraces 2015: race 2

Cees Zandbergen mocht wederom van Pole Position vertrekken, wat hij ook bij race twee tot de finishstreep vast wist te houden. Die streep was wel iets eerder in zicht dan iedereen dacht: na zes ronden werd de race al afgevlagd, doordat Marco Donk een code rood veroorzaakte. Zijn motor viel uit, die kreeg Donk niet meer op tijd aan. De plek waar de truck stil stond was wat ongelukkig, waarop werd besloten de race te be?indigen. Voor Jan van Holland was de race nog eerder afgelopen. Door een schroef raakten beide turbo?s tegelijk kapot, al in ronde ??n kwam ?Ome Wout? naar binnen, waarmee het raceweekend voor het team af was gelopen. Ondanks de wat kortere race, was er overal op de baan wederom spektakel te zien, het publiek stroomde veelal de duinen in, om maar zo dicht mogelijk bij de actie te zijn.

0 reacties

04 Apr 2015

Paasraces 2015: Qualifying

Zojuist was de qualifying voor de racetrucks bij de paasraces

eerste getal is aantal gereden ronden, daarna de naam van de coureur, gevolgd door zijn snelste tijd
8 Cees Zandbergen 2:24.716
8 Erwin Kleinnagelvoort 2:25.854
6 Frans Smit 2:27.644
8 Heinz Werner Lenz 2:27.817
7 Marco Donk 2:29.504
7 Rody Smit 2:31.686
4 Rian van Koeveringe 2:33.334
4 Graham Powell 2:36.118
7 Jan van Holland 2:36.472
0 Wim Groteboer (Wim reed wel maar kwam elke ronde dat hij reed de pitstraat in dus heeft geen tijd neer kunnen zetten)

De coureurs reden voor het eerst over het lange circuit. Er waren geen testsessies voor de qualifying, dit was voor iedereen de eerste keer rijden na de winterstop ook. De tijden zullen in de loop van het weekend waarschijnlijk aanmerkelijk beter worden.

0 reacties

24 Jan 2015

11 Dec 2014

27 Okt 2014

Mooie prestatie van Heinz-Werner Lenz en Windpower op de Truckrace Battle in Zandvoort

In het weekend van 18 en 19 oktober vond de finale plaats van de Europese Truckrace Battle 2014. Deze strijd van de reuzen van de weg is overtuigend gewonnen door Heinz-Werner Lenz van het door Windpower gesponsorde S.L. Truckracing team. Zijn zoon en tevens teamgenoot Sacha Lenz eindigde op de derde plaats. Een mooie prestatie voor zowel het team als voor Windpower; beide trucks van het S.L. Truckracing team rijden op Windpower banden.

0 reacties

20 Okt 2014

Martha de Boer is Miss Truckrace Battle 2015

Naast mooie races was er dit weekend nog een hoogtepunt bij de Formido Finaleraces: De verkiezing van Miss Truckrace Battle 2015. Na voorrondes via de facebookpage van The Truckrace Battle waren er nog drie dames overgebleven: Annelies Hilhorst, Aritha van de Gruiter en Martha de Boer. De dames mochten de prijzen aan de coureurs uitreiken, maar hadden zelf ook de eindronde van hun competitie.

0 reacties

01 Aug 2014

21 Jul 2014

07 Jul 2014

10 Jun 2014

Spectaculaire Pinksterraces voor The Truckrace Battle

Voor het eerst in de 60-jarige geschiedenis van de Pinksterraces waren er niet alleen toerwagens op het circuit van Zandvoort, maar ook racetrucks. Alle deelnemende coureurs kijken terug op een geslaagd weekend. Het weer was mooi, schade en pechgevallen waren er slechts in beperkte mate en het publiek was enthousiast.
Er waren dit weekend, het eerste raceweekend van het jaar, enkele primeurs te beleven. David Smith uit Engeland heeft zich met zijn Renault Premium bij The Truckrace Battle aangesloten, Marco Donk, Jan van Holland en Frans Smit hadden hun trucks dusdanig verbouwd dat ze er totaal anders uitzagen en als primeur reden de deelnemende coureurs op GTL, een schonere brandstof gemaakt van aardgas, die in dieselmotoren gebruikt kan worden.

0 reacties

08 Jun 2014

Tussenstand The Truckrace Battle

Met de kwalificaties op vrijdag en de race op zaterdag hebben de truckracecoureurs twee kansen gehad punten te scoren bij de pinksterraces. Dat heeft de volgende tussenstand opgeleverd:

0 reacties

07 Jun 2014

06 Apr 2014

Erwin Kleinnagelvoort test nieuwe racetruck op Jarama

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: Erwin Kleinagelvoort zijn nieuwe Scania racetruck is af! Afgelopen week heeft hij, samen met de MAN teams getest op het circuit van Jarama in Spanje. MAN en Scania zijn beide Volkswagen-dochters, waar VW graag wil dat de beide merken kennis (en in een later stadium onderdelen) uit gaan wisselen, gebeurt dit bij het truckracen nu dus al.

0 reacties

21 Mrt 2014

« Alle bedrijven