!!! REAGEER HIER !!! Agendapunt: AgroTechniek/GroenTechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek/GroenTechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek/GroenTechniek Holland pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " ATH/GTH 2022 ".

ATH/GTH 2022

boeren.online/onderwerp/athgth-2022/

9 reacties


Agendapunt: Agrotechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Agrotechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Agrotechniek Holland pagina in de agenda.

3 reacties


Koningin Maxima op bezoek bij machinefabrikant Tobroco

Afgelopen donderdag bracht Koningin Maxima een bezoek aan Tobroco Machines in Oisterwijk. Dit naar aanleiding van de Koning Willem 1 prijs die de koningin op 26 mei 2016 uitreikte aan het bedrijf. Tobroco is fabrikant van Giant shovels en verreikers, die ook op veel melkveebedrijven worden ingezet.

0 reacties


Wat komt er na de wiellader?

Als ik tegenwoordig de kniklader/wiellader markt bekijk, vraag ik me af wat er eigenlijk gaande is. Tientallen merken zijn er, en nu komen er nog stilaan Chinese knikladers bij.

Ik heb de opkomst van de skidsteer meegemaakt. Een razend populaire machine in de jaren 80-90. Daarna kwam de introductie van de compacte shoveltjes, de knikladers, ... Ik vraag me sterk af wat de toekomst is voor deze productgroep?

Gaan we binnen 5-10 jaar nog steeds kiezen voor de (duurdere) Duitse knikladers (Schaffer, Weidemann, Kramer) of gaan we steeds meer kiezen voor Chinese wielladers? Gaat er met andere woorden een verschuiving komen van Duitsland naar China (tenslotte moet een shovel vaak gewoon scheppen, met een palletvork rondrijden, een stal leegmaken, dat kan een Chinese kniklader ook wel...) of gaat er een nieuwe product doorbreken? Kort leek het alsof de mini-verreikers van Weidemann/Kramer/Wacker Neuson gingen doorbreken, maar ook dit is beperkt gebleven tot een kleiner marktaandeel. Moeten we de toekomst gaan zoeken in mini-verreikers?

Tenslotte mijn laatste vraag. Hoe is het mogelijk dat Giant zulke goedkope machines kan aanbieden in vergelijking met de meer traditionele merken, zoals Weidemann en Schaffer? Gaat dit ervoor zorgen dat Giant op termijn het nummer 1 merk in Europa gaat zijn en weet iemand in welke richting Tobroco nog wil innoveren?

Ik wil hiermee geen mensen op de tenen trappen, ook verwacht ik geen specifieke namen van personen. Ik ben enkel gefascineerd door het feit dat we eerst de skidsteer hadden, nu hebben we de compacte kniklader. De markt van compacte knikladers is volgens mij aan het verzadigen door een overaanbod. Hoe gaat dit verder evolueren?

234 reacties


15.000-ste Giant jubileummachine is voor Firma Beel uit België



Vorige week woensdag, 1 februari 2017 “viel” de 15.000-ste Giant wiellader van de band bij Tobroco machines in Oisterwijk. De Giant wiellader van het type V452t HD-Xtra met de opdruk 15.000 werd onder toeziend oog van vele productiemedewerkers overhandigd aan Karel Beel, zaakvoerder van de Giant-importeur voor België en Frankrijk.

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november pagina in de agenda.

0 reacties


(ATH 2016) Agendapunt: AgroTechniek Holland 2016 (Biddinghuizen) - Reactie topic!

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek Holland 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek Holland 2016 pagina in de agenda.

Plattegrond:
s04.qind.nl/userfiles/760/….pdf

33 reacties

Tobroco Machines

Oisterwijk

Foto's
2
Video's
0
Topics
9

Over Tobroco Machines

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio's in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 140 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

Toine Brock wist op jonge leeftijd al dat hij niet de varkenshouderij van zijn ouders zou overnemen. Hij had iets met techniek en wou dingen bedenken/maken waarmee hij de mensen uit de landbouw kon helpen. Hij bouwde in een oude varkensstal thuis aanhangwagentjes( oprijwagens), begon in 1997 aan een bemester en later begin 21e eeuw bouwde Toine zijn eerste shoveltje waarmee het merk Giant geboren werd. Na meerdere verhuizingen zit het bedrijf nu sinds 2010 in Oisterwijk waar het een grote fabriek heeft waar ze wielladers, telescoopladers, skidsteers en verreikers bouwen.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Tobroco Machines is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Tobroco Machines
Tobroco Machines op Facebook

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven