Stoet

Foto's van stoet

Stoet nieuws

Boeren demonstreren langs route koninklijk paar

20-09-2022 - Boeren demonstreren langs de route die koning Willem-Alexander en koningin Máxima afleggen tijdens Prinsjesdag. Ook op televisie waren zij duidelijk in beeld toen de stoet voorbijtrok. Van een grootschalig trekkerprotest is geen sprake.

Nieuwsgrazer

Indrukwekkende stoet voor bij ernstig ongeluk overleden kinderen en hun moeder, dorp loopt uit voor erehaag

09-09-2022 - Wat een drama, sterkte voor de achterblijvers:

In het dorpscentrum van het Brabantse dorp Bosschenhoofd is vrijdagmiddag een indrukwekkende erehaag gevormd voor twee kinderen en hun moeder die vorige week zijn overleden bij het ernstige ongeval in Oud Gastel. Meer dan duizend mensen kwamen hun steun betuigen.

De haag werd gevormd op verzoek van de familie. De dorpsbewoners stonden in rij langs de Pastoor van Breugelstraat en om 15.30 uur kwamen de familieleden en de kisten voorbij. Omdat de vader van het gezin een loonbedrijf heeft, reed er een tractor voorop.

Grasbaal

Gemeenten spreken zich met ‘sympathie-voor- de-boeren-moties’ uit tegen stikstofbeleid: symboolpolitiek?

10-07-2022 - De ene na de andere gemeente die afgelopen week een stoet trekkers voor de deur kreeg spreekt in moties sympathie voor de boeren uit en wil dat hun zorgen beter gehoord worden in Den Haag. Maar wat heeft dat voor een zin? De gemeenten gaan er immers niet over. ‘Het is een beetje alsof je als gemeente Rusland veroordeelt voor de inval in Oekraïne.’

Nieuwsgrazer

Nog meer Stoet nieuws

Datum Onderwerp Reacties
07-07-2022 Bericht van Jouke 7 reacties
16-06-2022 Boze boeren protesteren op Grote Markt in Groningen 1 reactie