Estepe

Foto's van estepe

Estepe nieuws

Vier slimme Scania?s voor De Boer Tijnje

03-12-2015 - De Boer Transport in het Friese Tijnje heeft vier nieuwe Scania R410 Highline- Streamline trekkers in bedrijf genomen. De in stijlvol ?Ruby-Red? metallic met zilver- en ivoor gespoten trekkers zijn volledig luchtgeveerd en voorzien van een midlift-as. Dankzij de lage schotelhoogte heeft De Boer hiermee all round trekkers die optimaal ingezet kunnen worden.

Alex Miedema

Truckland en ESTEPE bouwen DAF LF met gestuurde voor- of naloopas

12-05-2015 - De nieuwe Euro 6 DAF LF is ?af fabriek? niet meer leverbaar met een gestuurde voor- of naloopas. Op basis van vraag uit de markt ontwikkelden Truckland en ombouwspecialist ESTEPE uit Heesch daar een pasklare oplossing voor. Zij ontwikkelden in nauwe samenwerking met DAF, een 22,5 tons DAF LF chassis met naar keuze een gestuurde 6 tons voor- of naloopas. In het DAF-jargon is dat een FAN of FAG.

Alex Miedema

Truckland en Estepe leveren DAF LF FAN en FAG

25-08-2014 - DAF Trucks heeft in haar LF Euro 6 gamma geen ruimte ingebouwd voor FAN en FAG versies van deze truck. Truckland en Estepe starten nu met een project om dit gat op te vullen. Truckland merkte namelijk nog wel vraag uit de markt voor deze

Nieuwsbot