Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België

Bekijk de website

null null,

6 september 2019

Toegevoegd door

Beschrijving Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België

Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België | Landgoed Van Puijenbroek Hilvarenbeek

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het moderne melkveebedrijf Van de familie van Puijenbroek perfect aan voor de uitbreiding richting België. Deze locatie op het landgoed ligt direct aan de grens van België in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

Op 4, 5 en 6 september 2019 bent u van harte welkom.

Agrarische beurs voor Zuid-Nederland en België. Uniek in Hilvarenbeek met live voederwinning-demonstraties en trekker-testritten. Verdeeld over 3 dagen zijn er VOER-DEMONSTRATIE waarbij alle toonaangevende voermengwagen merken aanwezig zullen zijn!

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.
« Terug naar de agenda