Hiab kondigt een verlengde garantie van twee jaar aan op MULTILIFT-haakarmsystemen en portaalarmsyst

Hiab, onderdeel van Cargotec, kondigt een verlengde garantie van twee jaar aan op alle MULTILIFT-haakarmsystemen en portaalarmsystemen wereldwijd. De nieuwe garantievoorwaarden gelden voor leveringen af fabriek met ingang van 1 januari 2017 voor nieuwe orders vanaf week 45. De uitgebreide garantie is eerst aangekondigd in verband met de Pollutec-beurs in het Franse Lyon.

De nieuwe standaardgarantie is twee jaar voor alle MULTILIFT-producten. De nieuwe garantie op frameconstructies is vijf jaar voor PLC-bediende MULTILIFT- haakarmsystemen en portaalarmsystemen

"MULTILIFT-afzetsystemen staan bekend om hun prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met de verlengde garantie willen wij onze klanten en dealers tonen dat wij als fabrikant vertrouwen onze producten. Wij bouwen onze producten met zorg en wij geloven in onze producten. De vernieuwde garantie is tevens een antwoord op de vraag vanuit de markt en helpt ons om onze strategische groeiambities waar te maken," aldus Hans Ekman, hoofd Sales en Product Management, Demountables bij Hiab.

Met de Hiab ProCareTM-serviceovereenkomst kan de MULTILIFT-garantie verder worden verlengd dan de standaard 2 jaar.

MULTILIFT-producten worden gepresenteerd op de beurs Pollutec in Lyon in Frankrijk van 29 november tot 2 december op stand 112 van Hiab in hal 2, gangpad G.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
86