PostNL wijst Bpost opnieuw de deur

PostNL ziet geen reden om opnieuw met Bpost te gaan praten over het overnamebod dat het Belgische bedrijf op tafel wil leggen. Dat meldde PostNL vrijdag.

Bpost nodigde PostNL donderdag per brief nogmaals uit voor onderhandelingen. Daar ziet het Nederlandse bedrijf echter geen heil in, omdat Bpost niets heeft veranderd aan zijn ongevraagde bod, dat onlangs al werd afgewezen. Volgens PostNL is het bod van de Belgen onder meer te laag en krijgt de Belgische overheid een te groot belang in het nieuw te vormen fusiebedrijf.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
4

TREFWOORDEN