Nieuwe layout

Ik zie dat er een nieuwe layout is voor truckfan. Leuk! Echter, als ik in mijn profiel op een foto klik, kom ik steevast op foto's van tractors uit. Wellicht zit er iets mis in het verlinken?

Reacties

+2
Tinus
Probleem opgelost! 😄
buttonfreak
@Tinus Bedankt! Toch zitten er meer van zulke linkprobleempjes in. Als ik bij een foto van een bepaald merk en type voertuig naar de Pagina ga met alle foto's van dat merk/type, en dan op de "merk"fans link Klik dan Zie ik weer een tractor. Zie bijvoorbeeld truckfan.nl/machine/bmc/
buttonfreak
@buttonfreak Zo te zien heb je dit ook opgelost.
+1
Hans Kramer
@Tinus
Hallo Tinus,
Als ik nieuwe foto's upload dan doe ik dat met foto's die al bewerkt zijn (watermerk en border toegevoegd).
Als ik de foto's bekijk dan lijken ze in miniatuur mooi, maar bij opklikken lijkt de resolutie erg laag. De foto is niet meer scherp. Wat is nou de beste en mooiste resolutie om de foto's te uploaden?
+1
ster
Mooie aanpassing, hetzelfde als Tractorfan.
Alleen de kleur had voor mij anders gemogen, dit gaat richting roze, blauw groen kijkt net iets frisser.
steenhaas1
Truckstar heeft ook net een nieuwe layout, ook rood en vergelijkbaar toeval??
+1
Alex Miedema
@steenhaas1 hebben ze vast van ons afgekeken 😉
buttonfreak
Dit topic komt ook voor in de notificaties van tractorfan
Tinus
@buttonfreak Dat had inderdaad niet zoveel zin, heb ik er uit gehaald.
oldtimergek
Mijn truck foto's staan nu ook op tractorfan in mijn profiel. Mijn tractor foto's staan niet op truckfan in mijn profiel?
Tinus
@oldtimergek Ook weer opgelost, thanks!
+1
buttonfreak
Als ik kijk bij een foto van een bepaald voertuig dan is de volgende en vorige foto de volgende of vorige foto die is geupload. Maar in de oude versie was de volgende en vorige foto de volgende of vorige foto van dat bepaalde voertuig. Kun je de layout wellicht zo aanpassen dat je beide hebt? Dus de volgende (en vorige) foto in chronologische volgorde en daaronder de volgende (en vorige) foto van dat voertuig? Wellicht zelfs als het deel uitmaakt van een album dat je dat ook nog daaronder zou kunnen zetten.
buttonfreak
Wat ik ook een beetje mis is de oude manier van linken waarin er een link naar alle foto's van een bepaald voertuigtype (Ford Cargo, BMC Fatih) waren, maar ook een een link naar alle foto's van het voertuigmerk (in dit voorbeeld: Ford en BMC) en een link naar alle foto's van het voertuigsoort (brandweer, vuilniswagen, etc) -> mochten die links er wel zijn, dan vind ik ze simpelweg niet
Tinus
@buttonfreak Daar zijn zelfs 2 manieren voor gekomen, Nieuwste eerst en Populairste eerst:

truckfan.nl/pictures/merk/…

Klik op volgende bij een van de overzichten.
buttonfreak
@Tinus mooi, maar ik bedoelde eigenlijk op de individuele fotopagina's is volgens mij geen link naar type en geen link naar merk meer?
Hans Kramer
Beste Tinus. Na de update lukt het mij niet meer om bedrijven te spotten bij foto's die anderen hebben geplaatst. Af en toe wil ik graag meehelpen om de database up to date te houden.

Daarnaast schijn ik op mijn profiel alweer ruim 8 maanden niet actief te zijn geweest... Dat gaat ook niet helemaal goed.

Zou je hier eens naar willen kijken?
+1
Tinus
@Hans Kramer Bedankt voor de hulp! Deze 2 problemen zijn ook alvast opgelost!
oldtimergek
Bij mijn profiel verschijnen de laatst geplaatste foto's niet meer voor in het overzicht. Heb na 12 november wel enige foto's geplaatst.
+1
Hans Kramer
Beste Tinus.
Komen type voostellen goed binnen? Ik heb bij een aantal foto's een type voorgesteld zodat ze uit het 'onbekend/overig' deel worden gehaald. Ik zie echter geen resultaat.
Daarnaast ververst op mijn eigen pagina de 'recente activiteit' niet meer sinds 12 november.

Groet Hans
buttonfreak
@Hans Kramer Ook bij mij zijn bijvoorbeeld de foto's van 11 november zichtbaar in mijn profiel, maar de foto's van gisteren 20 november niet. Wel zie ik nieuwe forumtopics.
buttonfreak
@buttonfreak Vandaag lijkt dit probleem opgelost te zijn.
Hans Kramer
Beste Tinus, Mijn recent geüploade foto's worden voorzien van het Tractorfan logo i.p.v. truckfan logo. Dit terwijl ik wel de link van de uploader via truckfan gebruik. puntje van aandacht
Katy Kleyn
Profielfoto aanpassen werkt nog niet volgens mij?
buttonfreak
Beste Tinus, klopt het dat de Battles verdwenen zijn? Het lijkt ook alsof ook de locaties toevoegen niet werkt.
buttonfreak
@buttonfreak Op tractorfan werkt de locatie toevoegen, maar op truckfan niet; het plaatje wil niet laden?
steenhaas1
Tinus,
ik probeer een auto in het wagenpark erbij te zetten maar als ik op "machinepark" klik gebeurd er niks.
gr Henk
buttonfreak
Bij mij blijft een rood belletje staan, klik er op dan staat er dat er geen notificaties open staan. In truckfan werkt dat menutje goed, maar in tractorfan op een Samsung gaat het menutje (met profiel, gevolgde leden, notificaties en live updates) te ver naar beneden, zodat deze bepaalde functies (soms) blokkeert.
Profiel foto krijg ik niet geplaatst al meerdere pogingen gedaan. Groeten Erik-Jan.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
28
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
328


TREFWOORDEN