Werkonderbrekingen bij KLM opgeschort

De vakbond VNC gaat weer om de tafel zitten met KLM en heeft daarom in de nacht van vrijdag op zaterdag besloten voorlopig te stoppen met werkonderbrekingen.

Volgens een woordvoerder van de VNC (Vereniging Nederlands Cabinepersoneel) is de KLM met een nieuw voorstel gekomen om de noodzakelijke bezuinigingen in te voeren. "Daar zit eindelijk iets in waar zowel wij als KLM iets aan hebben. Tot nu toe kwam de KLM alleen maar met dictaten.'' Over de inhoud van het voorstel wil de VNC-man niets zeggen. ,,Het is een raamwerk met een set afspraken op hoofdlijnen. En dus absoluut nog geen cao-resultaat, maar wij en de KLM zien licht in de tunnel en willen erover praten.''

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0