LNG netwerk Rolande breidt weer verder uit!

Na een uitgebreide testperiode is nu ook het Rolande LNG tankstation in Nieuwegein geopend. U bent van harte welkom aan de Inundatiedok 37! Dit is op industrieterrein Het Klooster, direct aan de A27 (afslag 28). Met het LNG station in Nieuwegein komt het Rolande netwerk uit op vijf tankstations:
* Tilburg - Schepersvenweg 7, Berkel-Enschot (LNG & CNG)
* Veghel - Doornhoek 4115 (LNG & CNG)
* Utrecht - De Heldinnenlaan 2 (LNG & CNG)
* Geldermalsen - Plettenburglaan 1 (LNG)
* Nieuwegein - Inundatiedok 37 (LNG)

Van diesel naar LNG
LNG is het enige economische en duurzame alternatief voor diesel in de Europese transportsector. Het rijden op LNG:
* bespaart kosten;
* verbetert de luchtkwaliteit;
* kent een lagere emissie van CO?;
* rijdt 75% stiller dan een dieselmotor;
* waardoor bevoorraden rustiger verloopt voor de omgeving.

CNG: extra actieradius
Op onze stations in Tilburg, Utrecht en Veghel kunt u ook CNG tanken. Ons CNG ontstaat door het LNG op te warmen, waardoor het LNG weer gasvormig wordt. Dit is een heel groot voordeel voor u! Ons CNG is namelijk hoogcalorisch en dat betekent dat u zo?n 25% verder kunt rijden met dezelfde tankinhoud! Op dit moment is dit extra voordeel zelfs geheel voor u. CNG van Rolande is namelijk niet duurder dan bij de andere aanbieders.

Rolande
Rolande zet zich prominent in om LNG op de kaart te zetten voor het Nederlandse transportvervoer. Dat gaat goed. Mede doordat Rolande de enige LNG-leverancier is die de volledige keten beheerst en belevert: expert van truck tot LNG. Door jarenlange kennis en ervaring begeleidt Rolande transporteurs in hun overgang van diesel naar LNG.

Rolande biedt klanten de mogelijkheid om zowel de truck als de brandstof in ??n huurcontract op te nemen. Risico?s als restwaarde en onderhoud worden hierbij afgedekt. Rolande LNG kan op dit moment in samenwerking met zusterbedrijf IVECO Schouten IVECO-trekkers uit voorraad leveren die voor de transportondernemer aanzienlijke besparingen opleveren. Inmiddels rijden er ruim 250 vrachtwagens op LNG in Nederland en dat aantal groeit.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1

TREFWOORDEN