Aankondiging World Crane Championship 2016

Heb jij het in je? Hiab organiseert opnieuw het World Crane Championship! Hier zullen de ware profs zich onderscheiden van de amateurs. Een uitdaging voor kraangebruikers uit landen over de hele wereld, in een competitie waarbij de winnaar ? 25000,- krijgt.

Tijdens de Technische Kontakt Dagen op 26, 27 en 28 mei 2016 gaat Hiab op zoek naar de beste Nederlandse kraangebruiker, om ons land te vertegenwoordigen tijdens de World Crane Championship Finals in Duitsland tijdens de IAA. In totaal zullen 16 landen hun beste kraanmachinist sturen naar de World Crane Championship Finals tijdens de IAA in Hannover, welke plaats vindt op 24 en 25 september 2016.

De ultieme test van precisie, nauwkeurigheid en stalen zenuwen. De wedstrijd wordt gehouden ter erkenning van de gedreven kraan bestuurders uit de hele wereld die dagelijks veeleisend werk verrichten. Alle kraangebruikers zijn welkom om zich in te schrijven. De aanmelding is op dit moment in volle gang. U kunt zich ook aanmelden via www.hiab.nl of via www.worldcranechampionship.com. Tevens kunt u hier informatie inwinnen, impressies van vorig jaar bekijken en daarnaast het parcours alvast verkennen.

Deelnemers kunnen een tijd neerzetten met behulp van een HIAB X-192 HiPro-kraan, ??n van de meest geavanceerde kranen in de wereld; uitgerust met het befaamde HiPro besturingssysteem, waaronder een geoptimaliseerd hydraulisch systeem voor een onge?venaarde precisie en een uitstekende laadsnelheid. De kraan heeft een hefvermogen van 19 ton-meter en een maximale reikwijdte van 17,4 meter.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in en misschien word jij World Crane Champion van 2016 en is ? 25.000,- voor jou!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
8

TREFWOORDEN