HIAB op Transport Compleet

Tijdens Transport Compleet Hardenberg presenteert Hiab o.a. de HIAB X-HiPro 638 E-7 met JIB 150X4. Deze kraan uit de BIG5 (zware kranen serie van Hiab) beschikt over verbeterde kenmerken voor een betere prestatie, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Met een bereik van 28,3 meter horizontaal, ruim 31 meter verticaal en een capaciteit van 57 tm is deze kraan uitstekend geschikt voor zware en omvangrijke materialen. Naast deze veelzijdige kraan vindt u op de stand ook de Z-HiPro 191. Deze op afstand bedienbare kraan is inclusief knijperbak opvouwbaar achter de cabine binnen de wettelijke norm van 2550 mm! Deze staat op een speciale opbouw samen met een XR 26S Multilift haakarmsysteem.

Ook Moffet is op deze stand aanwezig met een Moffet M4 25.4. Deze meeneemheftruck is uitermate geschikt voor het bouwmaterialen segment. Door zijn 4-wegfunctie kan deze meeneemheftruck ook een zijwaartse beweging maken. Hierdoor is deze erg wendbaar in kleine ruimtes terwijl grote materialen kunnen worden vervoerd.

Zepro vindt u op de stand met een onderschuif laadklep, De Zepro ZT 250, met enkelvoudige inklapbaar platform, is speciaal ontworpen voor installatie onder opleggers. Bij dit zware model is het platform uit staal vervaardigd en het inklapbare deel uit aluminium zodat de constructie zware ladingen aan kan tot 2500 kg. Deze laadklep is Piek uitgevoerd met certificaat.

Het maakt niet uit wat u tilt, of hoe vaak u iets tilt, er is altijd een lichte kraan uit de Hiab T-serie die naadloos aansluit op uw klus. Op de stand vindt u de Hiab T-CLX 013. Een veelzijdige handbediende autolaadkraan met een maximum capaciteit van 995 kg. Onge?venaarde kwaliteit gecombineerd met een schitterende uitstraling door Hiab nDurance?. Door dit Hightech laksysteem op basis van nanotechnologie en een elektrostatisch verfproces beschermt uw kraan gedurende zijn levensduur tegen de elementen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
7

TREFWOORDEN