Petronas Team de Rooy IVECO viert feest na overwinning

Op dinsdag 19 januari zette Petronas Team de Rooy IVECO weer voet op Nederlandse grond. Het door Jan de Rooy geregelde vliegtuig van Schiphol naar Eindhoven zorgde voor een Brabants feestje. Het team werd dan ook feestelijk onthaald door een groot aantal fans, familie, vrienden en sponsoren!

Met een hapje en een drankje konden de mannen van Petronas Team de Rooy IVECO rustig bijkomen van de lange reis uit Argentini?. De Dakar-trofee?n werden even vergeten met het weerzien van alle geliefden. Gerard de Rooy had van de vlucht weinig meegekregen: "Tien uur geslapen. Erg blij om weer thuis te zijn bij mijn vrouw en de kindjes," vertelde hij met in zijn ene arm zoontje Jan en in zijn andere arm de trofee. "In mijn hoofd ben ik stiekem toch alweer bezig met Dakar 2017."

Huldiging bij het gemeentehuis in Son
Na de feestelijke ontvangst op Eindhoven Airport hadden de mannen even de tijd om bij te komen van de inspanningen die nodig waren om met vier trucks in de top 10 van de Dakar Rally 2016 te finishen. Op vrijdagavond werd de overwinning nog eens goed gevierd met alle betrokkenen van het team bij De Rooy in Son. Ook voor fans was het feest nog niet over. Op zaterdag 23 januari werd het complete team gehuldigd door de burgemeester van Son!

Rond 15:00 uur kwam Petronas Team de Rooy IVECO aan bij het gemeentehuis in Son waar de feestmuziekbloaskapel De Bloaskaken het feest goed gestart waren. Na een speech werd het team gehuldigd door burgemeester Gaillard van Son. Na verschillende persmomenten en de felicitaties van de wethouder sport, was er voor de fans de mogelijkheid om Petronas Team de Rooy IVECO te ontmoeten in de carnavalstent op het Kerkplein in Son. Vele fans kwamen hier naartoe om het team te feliciteren en om handtekeningen te bemachtigen van Gerard de Rooy of Ton van Genugten.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
3

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC