De Valck Dealmakers begeleidde Van der Meulen Transport bij overname traject

Bij gebrek aan opvolging binnen het bedrijf of vanuit de familie besloot Ate van der Meulen zijn bedrijf Van der Meulen Transport afgelopen voorjaar te laten overnemen. De overnamekandidaat was meteen duidelijk. Maar om het traject ook tot een succesvol einde te brengen, nam Van der Meulen een Register Valuator in de arm.

?Het draaide er om het RATIONELE te scheiden van het EMOTIONELE?
?Een uitgebreid selectieproces was niet nodig?, vertelt Van der Meulen: ?Hoewel er voldoende ge?nteresseerde kopers waren, stond de keuze voor mij al vast. Ik werk al jaren samen met Peter Appel Transport bv. We opereren in dezelfde markt, kennen elkaars klanten en er is wederzijds vertrouwen. Bovendien verloopt het contact bijzonder soepel. We begrijpen elkaar zonder woorden. Dat maakte Peter Appel Transport de ideale overnamekandidaat.?

Lees meer »

Alex Miedema

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!