Transporteurs helpen ?Hulpkaravaan naar Griekenland? en daarmee vluchtelingen

Transporteurs helpen Nederlands burgerinitiatief ?Hulpkaravaan naar Griekenland? en daarmee de vluchtelingen in Griekenland. De eerste zeecontainer wordt morgen verscheept naar Piraeus, de haven van Athene. De container zit vol met hulpgoederen die gedoneerd zijn door tienduizend burgers en gesorteerd door 400 vrijwilligers. De hulpgoederen zijn bestemd voor Athene, Piraeus en Kos. De tweede zeecontainer gaat naar Thessaloniki en is bestemd voor kamp Idomeni aan de Grieks-Macedonische grens, waar de situatie bijzonder nijpend is. Deze grote operatie wordt mede mogelijk gemaakt door Overbeek, JF Hillebrand en de Mediterranean Shipping Company. Deze logistieke partners hebben de eerste container geheel voor eigen rekening genomen en de volgende transporten voor humanitaire prijzen aangeboden.

De Hulpkaravaan is heel dankbaar voor dit grote kado! De mensen van deze bedrijven zijn ook gewone mensen die helpen en grote betrokkenheid tonen bij het werk van de Hulpkaravaan naar Griekenland. Zij zullen daarom op dinsdag 1 december rond het middaguur aanwezig zijn in Bleiswijk om de eerste zeecontainers bij de centrale loods gezamenlijk met de vrijwilligers uit te zwaaien. Voor onze verdere vrachten ontvangen wij nog graag steun in de vorm van donatie. Doneren kan via de lees meer link

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
6