Bijzondere trailers voor ForFarmers

ForFarmers heeft een primeur in duurzaam vervoer. In samenwerking met H.W. van der Peet & Zn. en AB Texel is een ultralichte, wendbare en multifunctionele oplegger ontwikkeld die zonder te kiepen diervoeders los kan storten of in een silo kan blazen. Dit geeft ForFarmers de mogelijkheid om met ??n auto zowel grondstoffen als mengvoeders op een bedrijf of fabriekslocatie te leveren. Binnenkort neemt ForFarmers vijftien van deze innovatieve opleggers in gebruik.

Lees meer »

Alex Miedema

Reacties

deutz dx 470
Mooi dat het zo kan 😉
huub
Een onderlosser die dus kan blazen?
Valtra-Fordpower
Met dit soort wagens komen ze bij ons altijd de kunstmest in de silo blazen.
hobbyboer
Quote @Valtra-Fordpower:
wagens
Hebben jullie zo'n grote silo?
fendt-farmer
cuppers.nl/index.php/?page_id=10000314

niets nieuws onder de zon. Carrosserie bedrijf Hoekstra heeft dit in de jaren 80 al gemaakt en het patent overgedragen aan Cuppers Lichtenvoorde.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!