Drie gloednieuwe brandweerwagens Noord- en Oost- Gelderland onbruikbaar

Drie gloednieuwe brandweerwagens van de korpsen Oene, Putten en Wapenveld blijken onbruikbaar. Door een opbouwfout van fabrikant Ziegler uit Winschoten zijn ze met volledige bepakking te zwaar om volgens de Wegenverkeerswet de weg op te mogen.
De nieuwe wagens, die voor ruim 330.000 euro speciaal ontwikkeld zijn om natuurbranden te bestrijden, kampen met een probleem in de gewichtsverdeling. Het gewicht van de wagens in het geheel blijft binnen de norm, maar de achteras wordt te zwaar belast.

Reacties

Gerron
Zou deze truck nu ook te veel last krijgen van onderstuur?
Voor de banden is het trouwens ook niet fijn om overbelast lang stil te staan.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1

TREFWOORDEN