IVECO Stralis Hi-Way 500pk voor Peet Beekenkamp Logistiek BV

Onlangs heeft IVECO Schouten Spijkenisse met trots een tweede IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan Peet Beekenkamp Logistiek BV. De 500pk sterke trekker is volledig uitgevoerd in de huisstijl van Peet Beekenkamp Logistiek BV. Aan alle details is gedacht waardoor het een prachtige truck is geworden.
Door de goede ervaringen met de IVECO Stralis die eind 2014 door Peet Beekenkamp Logistiek BV in gebruik werd genomen, is opnieuw de keuze gevallen op de Stralis.

IVECO Stralis Hi-Way 500pk
Deze tweede IVECO Stralis in het wagenpark van Peet Beekenkamp Logistiek BV is uitgevoerd met de Hi-Way cabine, de grootste uit het gamma van IVECO. Onder de cabine bevindt zich een FPT Cursor 13 dieselmotor met een vermogen van maar liefst 500pk en 2300Nm koppel. De trekker voldoet aan de Euro-VI emissienorm door toepassing van het Hi-eSCR systeem, zonder uitlaatgasrecirculatie. IVECO is hiermee uniek door de toepassing in de gehele range zware voertuigen.

De IVECO van Peet Beekenkamp Logistiek BV is rijk uitgerust met diverse opties en accessoires. Zo zijn er een stand-airconditioning, verschillende lampen, verstralers, alcoa-velgen en luchthoorns gemonteerd. De side-skirts, het hart van de velgen, zonneklep, grill en spiegelkappen zijn in kleur gespoten. De Stralis Hi-Way is hiermee volledig uitgevoerd in de bekende en zeer opvallende huisstijl van het transportbedrijf. IVECO Schouten dankt Peet Beekenkamp Logistiek BV opnieuw voor het vertrouwen en wenst de medewerkers vele goede kilometers toe met deze tweede schitterende IVECO!

IVECO Schouten
De Schouten vestiging in Spijkenisse leverde de IVECO Stralis Hi-Way 560pk af aan Peet Beekenkamp Logistiek BV.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN