Jongens jongens, meiden meiden! Reageren is toegestaan!

Zoals de topictitel al zegt: Reageren is toegestaan!

Het is hier zo rustig, bijna geen een topic of foto waar een reactie geplaatst wordt....

Mag ik weten wat de reden is?

Op TractorFan is het een spraakzame boel, hier op TruckFan is het een dooie boel kwa reacties terwijl er wel genoeg foto's etc. geplaatst worden.....

Zelf topics starten mag ook he!

Fijne avond! 😃

Reacties

wouters1
Als ik een foto wil plaatsen bij een bedrijf hoe krijg ik dat voor me kaar??? heb net een foto geplaatst maar kon hem niet op bedrijf krijgen of in de goed map.

gr leon
jordi 1455
@wouters1 hopelijk kan dit topic je verder helpen.
tractorfan.nl/topic/68438/
JD6930
@jordi 1455

Goed bezig! 😉
oldtimergek
Ik denk dat hier een andere catagorie inzenders zit van foto's plaatsen. Hier klagen ze niet als je wat meer foto's plaatst of te wel ze zijn minder merk gebonden.
Alex Miedema
Er komen hier veel stille genieters, aan de ene kant jammer, aan de andere kant scheelt het heeeeeeeeeeeeeeeel veel gezeur 😃 De bezoekersaantallen zijn dikke prima gelukkig.

En de gemiddelde leeftijd is hier wat hoger. Veel mensen bouwen dan een filter in. Eerst nadenken en dan pas reageren 😃
oldtimergek
@Alex Miedema Dat heb je ff mooi verwoord. Precies zo als het is.
Alex Miedema
En het is ook maar net wat je referentiekader is natuurlijk. Vergeleken met tractorfanis het hier aan de rustige kant ja. Vergeleken met de meeste user generated trucksites doen we het toch behoorlijk goed, dat is toch een veel eerlijker vergelijk.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0