Help! Faun LF 16.30 4x4

Beste


Wij zijn van Belgi? en zijn in het bezit van een Faun Crashtender. Het type is LF16.30 30/45V 4x4. De vrachtwagen ziet er heel wat anders uit dan de foto?s die wij vinden op het internet.

Wij zouden graag de vrachtwagen op de baan laten rijden, maar weten niets over de vrachtwagen. Wij hebben geen papieren en weten niet hoe de watertank werkt. Ook merken we langzamerhand dat er meer en meer bedieningsonderdelen verdwenen zijn.

Daarom willen we uw hulp inschakelen. Kan u ons helpen met foto?s, tekeningen, papieren of meer info over de vrachtwagen, laat het ons dan aub weten!
Alvast bedankt!


Met vriendelijke groeten
DKW

Reacties

Alex Miedema
9 van de 10 keer krijg je voor een crashtender geen toelating voor de openbare weg, die voertuigen zijn ontworpen voor op vliegvelden en andere grote priv? terreinen.

Heb je foto's van je crashtender? Dan kunnen we er een beeld bij krijgen.
vl1455
@Alex Miedema
Foto zal ik nu online plaatsen 😄
Alvast bedankt voor de hulp en hopelijk kan je mij nog wat helpen...
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1