Van Gansewinkel overgenomen door haar schuldeisers

Volgens de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws is Van Gansewinkel overgenomen door haar eigen schuldeisers. Tot nu waren investeringsmaatschappijen CVC en KKR de eigenaren, deze trekken zich terug. De schudlenlast van Van Gansewinkel is door deze actie van 809 miljoen naar 'slechts' 320 miljoen euro gedaald. Ik heb het niet in mijn achterzak zitten, maar de afvalgigant kan de toekomst nu in ieder geval een stuk (financieel) gezonder tegemoet gaan. De 5.800 medewerkers kunnen voorlopig opgelucht ademhalen.

Reacties

walker1
Tja geen wonder dat het daar slecht mee gaat, alleen hun spreuk al "afval bestaat niet" klopt niet voor een bedrijf waar afval ophalen en verwerken toch wel een kerntaak is.
Het net zo iets als een ziekenhuis met de spreuk "zieken bestaan niet" of slagerij met de leus "vlees noch vis" of een bakker die "er geen brood meer in ziet"
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1

TREFWOORDEN