Van de Laar: Eindelijk viel het eens goed uit

Fried, Jan en Ben van de Laar waren wel een beetje klaar met dat gestuiter in het donker over kapot gereden pistes. De tiende etappe was dan ook een verademing voor de familie in de gele truck. ?Echt een lekker dagje,? oordeelde Ben van de Laar. ?Eindelijk viel het eens allemaal goed uit.?
Na een korte, koude nacht in Calama moesten Fried en zijn zoons al vroeg op om de Andes weer over te steken naar Argentini?. Na alles wat ze de afgelopen dagen al hadden meegemaakt, en met vooral de lange zware etappe na de rustdag nog heel vers in het geheugen, hadden ze zich al schrap gezet voor de etappe naar Salta. Het viel alleszins mee. ?Mooie harde tracks, dus niet helemaal verrot gereden,? zag navigator Ben. ?Ook qua navigatie was het niet moeilijk. Splitsinkje links of rechts, paar spannende bochten, maar dat was het wel.?
Doordat ze lekker vroeg binnen waren in Salta, was er tijd om de truck weer even helemaal goed na te lopen en voor de mannen zelf om een goed nachtje te pakken. ?We moeten toch ook de laatste drie dagen het koppie erbij houden,? zei Ben. ?Het zijn geen lange etappes meer, maar er kan nog van alles gebeuren. We moeten nog even bij de les blijven.?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC