Fried van de Laar met de hele familie op stap

Een familie-uitje kun je de Dakar Rally niet noemen, maar in het geval van de familie Van de Laar lijkt het daar wel op. Fried van de Laar wordt in de cabine van zijn truck vergezeld door zijn zoons Ben en Jan. Dochter Anja rijdt de servicetruck van bivak naar bivak. ?We zijn met de hele familie op stap.?
Van de Laar was op Nieuwjaarsdag al aan de beurt voor de keuringen bij het expositiecentrum Technopolis in Buenos Aires. Zonder problemen schoven ze overal doorheen en de truck kon vlotjes richting het parc ferm?e. Fried van de Laar glom van trots. ?We hebben er veel aan gedaan om de auto optimaal te krijgen en dan is het fijn als het allemaal goed gaat. Het team is super gemotiveerd: de monteurs, maar ook de crew in de racetruck. Ik ben er trots op dat ik met mijn zonen in de auto zit.?
Het zal nog wel spannend worden voor ?de jongens?, denkt Van de Laar. ?Ze zullen wel eens op de tanden moeten bijten. Maar dat geeft niet. Daar kunnen ze wel tegen.? Ook voor de 61-jarige Fried zelf zal het soms wennen zijn, verwacht hij. ?Ben, de jongste, is de navigator. Hij heeft 23 jaar naar mij moeten luisteren, maar nu zijn de rollen omgedraaid en moet ik naar hem luisteren.?
Van de Laar hoopt zijn resultaat van vorig jaar (28ste) te verbeteren, maar richt zich in de eerste plaats op uitrijden. ?Iedere dag finishen is het belangrijkste. Op het eind zien we dan wel waar we uitgekomen zijn,? zegt Van de Laar. ?Aan de voorbereiding zal het niet liggen. We zijn in april begonnen met de truck en ik denk dat we een prima auto hebben zo. Zelf zijn we drie keer in de week om half zeven ?s morgens met een personal trainer in de sportschool aan de slag gegaan om goed fit aan de start te komen. Nu al het papierwerk is gedaan en de truck ook is goedgekeurd, moet het maar gaan gebeuren. We gaan er iets moois van maken met zijn allen.?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC