Video: Friese trucker leert politieauto een lesje

[url][/url]]

Reacties

Gerron
Die agent mag nog van geluk spreken dat hij niet is geraakt door dat truckje! Welke idioot rijdt er nou een voorrangsweg op zonder goed uit te kijken of er wat aankomt!
Siebenga
Rotonde Joure altijd problemen,.... probleem is dat de mensen op de rotonde te snel rijden waardoor je er bijna niet tussen komt. En zoals ik hier kan zien zit de truck op de verkeerde baan... en gooit hij um net naar rechts. Denk dat de blauwpet dat net even gemist had... Een uur daar rond rijden en je ziet dit soort situaties zo vaak dat je het niet meer op 2 handen kan tellen
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
49

TREFWOORDEN