Gezocht info Spijkstaal brandweerwagen

Micha?l Cocquyt heeft eergisteren onderstaande Spijkstaal M 10.011 D gekocht, en zoekt nu meer informatie over deze Spijkstaal brandweerwagen, wie heeft dat voor hem?

Lees meer »

Alex Miedema

Reacties

Alex Miedema
De brandweerwagen in kwestie.
Tinus
Ziet er niet uit als de snelste brandweerwagen..
Alex Miedema
@Tinus hij is ook niet bedoeld om te blussen 😃 Is een verbindings-commando-wagen, zodat bij rampen ter plekke alles aangestuurd kan worden en de communicatie centraal geregeld is. Maar hij staat op kenteken, zal dus de 80 km-versie zijn en niet de versie met het brommermotortje wat maar 25 kan.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!