Documentaire over Dakarrally-drama op Omroep Brabant

Op tweede kerstdag zendt Omroep Brabant Televisie de documentaire ? DAF in Le Dakar: De woestijn bleef leeg? uit. In de jaren tachtig maakt coureur Jan de Rooy met zijn DAF Turbo Twin furore in de woestijnrace Paris-Dakar. Met als hoogtepunt een eerste plaats in het vrachtwagenklassement van 1987.
Een jaar later volgt een drama. Eindhovenaar Kees van Loevezijn, navigator van het tweede DAF-team, komt om het leven bij een fataal ongeluk. DAF trekt zich onmiddellijk terug uit de race en vervolgens uit de rallysport.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
42

GESPOT IN DIT TOPIC