Eerste EURO 6 tankautospuit voor de Nederlandse markt

Op dinsdag 16 september jongstleden heeft Ziegler Brandweertechniek de eerste Nederlandse Euro 6 tankautospuit met crewcab op een Volvo chassis, type FL 816 4x2 afgeleverd aan brandweer Akzo Nobel te Sassenheim. De opbouw is van ALPAS, een zeer duurzame en eenvoudig te wijzigen constructie uit aluminium panelen. Het voertuig is voorzien van een Ziegler pomp en heeft een tankcapaciteit van 3000 liter water en 60 liter schuim klasse A en 120 liter schuim klasse B. Als DLS blussysteem is een One-Seven installatie gemonteerd. Daarnaast is het voertuig uitgerust met een hydraulisch aangedreven generator, CAN-bus systeem, bumpermonitor en een lichtmast met LED schijnwerpers.

Reacties

Gerron
Mag de brandweer van Amsterdam met de oude voertuigen eigenlijk wel de milieuzone in?
Alex Miedema
Als ze niet ouder zijn dan 13 jaar wel, met voertuigen ouder dan 13 jaar alleen met ontheffing zie milieuzones.nl/bijzondere-voertuigen/

met dank aan facebook.com/groups/502412696503441/…
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
23