Volvo FM 420 8x4 widespread C-Ride voor Heitink Transport

Heitink Transport, gevestigd in Kamperveen heeft onlangs een Volvo FM 420 8x4 widespread C-Ride asfaltkipper in gebruik genomen. De truck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Zwolle.

Het bedrijf van Jarno en Marrie Heitink is opgericht in 2006 met als activiteiten het transport van asfalt, zand en grind, alsmede dieplader-transport voor verschillende aannemers door heel Nederland.Inmiddels is het wagenpark van Heitink Transport gegroeid tot zestien eenheden, met als tweede specialiteit het transport van losgestorte producten in zogeheten Walking Floor combinaties.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN