GEZOCHT: VERDACHTE TRUCK!!!

Beste Truckfanners!

Woensdag op donderdag nacht zijn in Oirschot(N-B) 2 Fendt tractoren gestolen, een 510C en 509C, ze zijn voor het laatst rijdend in Oirschot gezien.

Eerder die nacht sloegen de honden van een boer enkele kilometers verderop ook aan waardoor hij wakker werdt. Die boer heeft ook een Fendt 510C. Grote kans dus dat ze het daar ook hebben geprobeerd en opzoek waren naar dat type.

Maar nu komt het waar ik dit topic voor maak:

Eerder deze week heeft meerdere keren heel verdacht een rode truck met blauwe zijlwagen in een zandpad tussen beide boeren gestaan. Even verdacht is dat op woensdag een zelfde kleur vrachtwagen, een Poolse, bij Abemec in Hoogeloon, niet ver van Oirschot is gesingnaleerd!

Nu wil ik jullie vragen of jullie op willen letten of jullie die truck zien en degene die foto's denken te hebben van zo'n truck, deze snel hier te plaatsen!

Nogmaals de bekende kenmerken:

Truck(Cabine): roodkleurig
Zijlwagen: Blauwkleurig
Land van herkomst: Polen

Meer info over de trekkers:
tractorfan.nl/topic/66745/

Deel a.u.b. het bericht(over deze diefstal) van ''Aandaxht Gestolen Tractoren & Werktuigen'' op Facebook!
facebook.com/pages/…

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0