Foto: Ginaf met een Ford-cabine?

Ginaf is voor Martens en Van Oord bezig met de bouw van een Ginaf HD5395TS. De kipper zou in oktober van dit jaar klaar moeten zijn en heeft verrassend genoeg in plaats van de cabine van een DAF die van een Ford Cargo. Dat meldt

Reacties

Alex Miedema
Truckfan als nieuwsbron 😃
ster
Het is inmiddels al 3 april, dan gelden deze grappen niet meer... 😃
Alex Miedema
@ster het is gelukkig ook geen grap 😄
ster
De kans is zeer groot aanwezig dat dit foto shopping is.
Op de site van M v O en Ginaf is er niets van te vinden.
Alex Miedema
@ster dit IS een fotoshop, door Bram gemaakt, de trucks waar het om gaat worden op dit moment nog gebouwd. Op de site van MVO staat het wel, alleen nog niet dat de Ford cabine gebruikt gaat worden. Ik heb inmiddels uit diverse bronnen bevestigd gekregen dat dit klopt, ook Ginaf zelf ontkent het niet (voor ik dit nieuws bracht heb ik uiteraard contact gehad met hen). Staat allemaal ook op mijn blog: alexmiedema.nl/2014/04/…

Naast ttm.nl is dit nieuws inmiddels ook opgepikt door truckstar, truckblog en 40ton.net, weer leuke reclame voor truckfan (en mij als bedrijfswagenjournalist 😛 ) op al die plekken 😉
Alex Miedema
Fotoshop als in verzinsel: nee. Een artist's impression over hoe de truck er ongeveer uit gaat zien, met behulp van photoshop gemaakt: ja.

Naar aanleiding van deze shop nog wat commentaar gekregen overigens. Er komt geen kenteken op, en de grille word ook anders, zodat hij echt een eigen Ginaf-'smoel' krijgt.
ster
Dan vraag ik mij toch steeds af waarom mijn antwoord op TTM.NL verwijder of niet geplaatst wordt, volgens mij heb ik een zeer sterk waarheids-punt.
Je kunt gewoon zien dat de cabine witter is dan de kipper...
Maar we wachten wel af wat het wordt...
Alex Miedema
@ster foto bij het artikel is een Ginaf HD5380T, die al is gebouwd, met DAF cabine, samengevoegd met een foto van de cabine van een Ford Otosan Cargo van de laatste generatie. Volgens mij is het enige probleem dat jij niet helemaal door hebt wat een artist's impression is? 😉 De trucks zijn nog niet gebouwd, daar bestaan nog geen foto's van, dit is een impressie van hoe het er ongeveer uit gaat zien.
ster
Artist's Impressie of niet, ik ga er gewoon van uit dat dit een misleiding is...
En mij hebben ze altijd geleerd van jongs af aan, je mag niet liegen, niet jokken, je mag alleen maar de waarheid vertellen... 😉
Tinus
@ster Probeer je uberhaupt te begrijpen wat iemand schrijft voordat je reageert?

Quote:
Bram Corts heeft inmiddels een artist impression gemaakt van hoe de Ginaf met Ford Cargo cabine eruit kan komen te zien.

Een artist impression dus, oftewel een inschatting van hoe iets er uit kan komen te zien. En dan zeg jij:

Quote:
De kans is zeer groot aanwezig dat dit foto shopping is.

Ja, duh. Hij had het ook kunnen schilderen. Alex zegt ter verduidelijking:

Quote:
dit IS een fotoshop, door Bram gemaakt, de trucks waar het om gaat worden op dit moment nog gebouwd

..en dan zeg jij alsnog:

Quote:
volgens mij heb ik een zeer sterk waarheids-punt.
Je kunt gewoon zien dat de cabine witter is dan de kipper...

????
ster
Quote @Tinus:
Probeer je uberhaupt te begrijpen wat iemand schrijft voordat je reageert?

Natuurlijk probeer ik dat, en als dit zo is had er een ander tekst moeten staan...
En ik mag daarbij wel een discussie op gang brengen, of is dit ook verboden????
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0


TREFWOORDEN