€™Soevereine’ shovelbestuurder wraakt rechter

De 60-jarige Johan R. uit Geesteren moest zich tijdens een snelrechtzitting verantwoorden voor vernieling en mishandeling tijdens de boerendemonstratie in het Haagse Zuiderpark vorige week. Zelf noemde Johan R. het „een Pietje Belactie.”

Volgens de politie reed hij met een shovel een hek omver en verwondde hij twee agenten die hem wilden aanhouden. De op zichzelf eenvoudige snelrechtzitting ontaardde vrijdagmiddag in verwarring en een wraking van politierechter Martin Ruiter

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
9.994