Jurjen Ypma benoemd tot Commercieel Directeur ESA Trucks Nederland

Per 1 januari 2023 is Jurjen Ypma als Commercieel Directeur toegetreden tot de directie van ESA Trucks Nederland. Hij is in die rol eindverantwoordelijk voor de Truck Sales afdeling en de commerciële activiteiten binnen ESA.


“Jonge mensen hebben de toekomst”, met deze woorden droeg Algemeen Directeur Wim van Nispen medio 2022 het verkoopleiderschap Truck Sales over aan Jurjen. Per 1 januari zal Jurjen ook de commerciële acquisitie op service en parts op zich nemen, dit in nauwe samenwerking met Directeur After Sales Harry Hofstee. Daarnaast zal hij ook samen met onze marketingafdeling de zichtbaarheid van ons bedrijf verder gaan ontwikkelen.


Deze nieuwe functie zal Jurjen in eerste instantie vervullen vanuit standplaats Heerenveen en hij zal zijn rol als vestigingsleider ESA Heerenveen neerleggen om zodoende vestiging onafhankelijk te kunnen functioneren.


Alfred Kuperus, de huidige service manager van ESA Heerenveen, heeft per 1 januari de taken en verantwoordelijkheden voor de vestiging ESA Heerenveen overgenomen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Alfred onze vestiging in goede handen overdragen en dat hij met zijn team u Ervaring, Service en Aandacht zal blijven bieden.


Wij wensen Jurjen en Alfred veel succes in hun nieuwe functie.


Vestiging Heerenveen

In 2021 werd ESA Heerenveen toegevoegd aan ESA Trucks’ familie; een ultramoderne state-of-the-art vestiging met wel vijf volledig ingerichte werkstraten. Het team is opgeleid om te werken met de nieuwe TRP Service Plus-formule voor het stellen van goede diagnoses met geavanceerde apparatuur voor alle merken en de benodigde werkplaatsonderdelen. Daarnaast is ESA Heerenveen de eerste officiële Hyzon Trucks-dealer ter wereld.


Over ESA

ESA is officieel DAF-dealer met vijf vestigingen verspreid over Groningen en Friesland en daarnaast heeft het bedrijf twee vestigingen in Denemarken. Het bedrijf staat voor Ervaring, Service en Aandacht. Dit maakt ESA waar, samen met ruim 95 jaar ervaring, als full service bedrijf door zowel service, onderhoud als reparatie aan alle merken trucks en trailers te verlenen. Het gaat hier om merken als DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Fassi én Hyzon. Duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel. Met onder andere de bouw van de waterstof aangedreven Hyzon Truck dragen zij trots bij aan de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

GESPOT IN DIT TOPIC